Har du et et behandlingsbehov?


Menu:

Nyheter:

April 2009:
Whitening for Life
Les mer..

Januar 2009:
Vi har nå avslag på 800,- kr. for LASERBLEKING!
Les mer..

Jan 12, 2006:
LASERBLEKING!
med LaserSmile
Les mer..

Ny logo

Verden går videre, og i og med at laserteknologien har gjort sitt inntog i Bergstien Tannlegesenter for snart to år siden, vil vi gjerne markere dette med en ny logo. Vi synes det er spennende med ny teknologi og har byttet ut speilet med en laser-variant designet her i huset.

Linker:

- www.migrene.info
- Laserteknologi for tannleger

Bergstien
Tannlegesenter

TLF: 3283 8000
Fax: 3283 8820
Bergstien 64, 3016 DRAMMEN

Presseklipp:

Biter vekk hodepinen

Gasser Karius og Baktus

Ozon mot tannlegeskrekk

tannlegeboring en saga blott

 

Smerter i munnen / tennene

Smerte er et varselsignal fra kroppen om at noe er galt. I munnen er det som oftest infeksjoner eller skader i tenner eller tannfeste som er årsak til smertene.
"Hull i tennene" kan gi smerter ganske tidlig, og er da lettere og rimeligere å reparere enn når hullene blir større. Ising når du spiser søtt er et tegn på "hull".

Smerter i tennene når du har noe varmt i munnen er ofte et tegn på at infeksjonen har kommet inn i "nerven". Riktig behandling er da oftest å "rotfylle" tannen, noe som kan være vanskelig nok, særlig bakover i munnen og ved spesiell tannanatomi. Tannbyll og fistel er klare tegn på at tannen eller tannfestet er betent.

Men smertene kan også komme fra tann-"festet", fra kjevebenet, fra kjeveleddene, musklene eller "tannkjøttet" eller du kan ha hodepine eller migrene.

Da er det godt å ha spesialister å konsultere, Trenger du hjelp kan du ringe 3283 8000. Vi er her for å hjelpe deg.